Aquesta setmana s'han conegut més detalls de l'escabrosa mort de Grace Millane, una motxillera britànica de 22 anys que va ser assassinada l'any 2018 a Nova Zelanda per un noi de 27 anys. Ha començat el judici contra l'home per aquest crim i s'han fet públics alguns detalls de l'assassinat.

El noi i la noia es van citar per Tinder, l'aplicació de cites, i van quedar a l'apartament del noi. Va ser allà on, presumptament, la va assassinar. Va intentar desfer-se del cadàver però abans va fotografiar a la noia despullada. Segons les informacions de les investigacions policials, l'home va fer-li les fotografies i les mirava mentre també mirava escenes de pornografia.

Va abandonar el cos de la dona al bosc

Va ser l'endemà que el noi va embolicar el cos de la noia de 22 anys i el va llençar en un bosc proper a casa seva. Segons defensa la fiscalia, l'home va abandonar el cos de la jove i després va quedar amb una altra noia per Tinder.

El judici haurà de dir si va ser assassinada o si va ser un accident tal com manté el noi. Assegura que la va asfixiar mentre mantenien relacions sexuals i que no va saber què fer del cos, però que tot va ser un "accident".

De viatge per tot el món

Grace Millane era una noia de 22 anys que estava de viatge durant un any recorrent diversos països i va aprofitar que era el dia del seu aniversari per quedar amb un noi que havia conegut per Tinder. La cita, però, va anar bé fins que ell la va assassinar.

La noia va enviar un missatge a una amiga seva per confirmar que tot anava segons el previst. Les imatges que la noia li va passar a la seva amiga van ser útils per localitzar i detenir al presumpte assassí.