La primera persona que va atendre el jove apunyalat mortalment per arma blanca en una locutori de l’Eixample, situat a la cantonada del carrer Entença amb Consell de Cent, ha parlat en exclusiva per a ElCaso.cat.

La dona, que ha volgut preservar la seva identitat davant les càmeres perquè assegura que “no vol tenir problemes perquè té fills petits”, va veure la víctima estirada al terra en ple carrer i plena de sang.

Persiana locutori

El locutori de l'Eixample, on va ser apunyalada la víctima, precintat pels Mossos d'Esquadra / Sergi Maraña

Els fets van passar aquest dimecres cap a les 22 hores en el locutori que hi ha a la cantonada del carrer Entença amb Consell de Cent, en ple cor de l’Eixample i en una zona on no acostumen a produir-se situacions d’aquest tipus.

En un primer moment i abans d’arribar la policia i l’ambulància, la dona va agafar una tovallola per ajudar que la víctima no perdés tanta sang.

A l’arribar la policia i abans d’acordonar la zona, els Mossos van identificar tots els clients que hi havia al bar com a possibles testimonis, sobretot els de la terrassa, ja que en el moment dels fets encara estava oberta.

Locutori Bar Eixample

El locutori està situat al costat d'una bar que, en el moment dels fets, estava obert / Sergi Maraña

El jove apunyalat, ferit de gravetat, va ser traslladat en ambulància a l’Hospital Clínic, on va morir al cap de poca estona.

Molt a prop del locutori on treballava la víctima, hi ha el seu domicili, segons han explicat a ElCaso.cat alguns testimonis. Es tracte d’uns baixos que hi ha al carrer Entença número 90, que és on una patrulla de la Guàrdia Urbana hauria localitzat, després dels fets, el presumpte autor de l’agressió, que també presentava ferides d’arma blanca.

Entença 90

Baixos, situat al carrer Entença número 90, que la víctima utilitzava de domicili / Sergi Maraña

El presumpte agressor també va ser traslladat a l’hospital, on va quedar detingut.  Els testimonis consultats per ElCaso.cat asseguren que en aquests baixos, que sembla que s’utilitzaven de domicili, “hi entraven moltes noies”. Els Mossos d’Esquadra també han precintat aquest local i mantenen oberta una investigació per aclarir els fets.