Una cinquena víctima mortal del temporal Glòria ha aparegut en un parc a Almeria. Es tracta d'un home de 49 anys, que estava en un portal davant del parc Gloria Fuertes de la ciutat andalusa.

El cos del mort s'ha trobat aquest dilluns a la matinada, al voltant de les 4.20 hores. Es tractaria, segons les primeres informacions, d'un sensesotre que dormia per la zona. A més, la policia sospita que la víctima ha mort de fred, tot i que encara s'estan investigant les causes concretes.

Cinc morts per la borrasca

La primera víctima es va produir a Astúries, on va morir un home mentre canviava les cadenes del cotxe. La segona mort coneguda també es va donar al País Valencià, concretament a Gandia, on una indigent va morir de fred en un parc on dormia juntament amb el seu maritLa tercera va ser un home a qui li va caure una teula al cap mentre treballava a l'hort de casa seva, a Àvila. 

Pel que fa al quart mort, és un home, veí de Moixent (País Valencià), que va aparèixer estes a terra, completament cobert de neu, a pocs metres de casa seva. L'home estava encara viu amb símptomes d'hipotèrmia, però va morir als pocs minuts. 

Màxim perill aquesta nit

La previsió del temps anuncia una situació molt perillosa a partir d'aquest vespre. Els patacs d'aigua entraran a Catalunya pel Montsià i el Baix Ebre. Afectaran de ple totes les comarques de Tarragona. A partir de les 10 de la nit la màxima inestabilitat arribarà a la costa i prelitoral de Barcelona. Atenció al Garraf, Baix Llobregat, Alt Penedès, Barcelonès, Maresme i al Vallès. També s'embolicarà la troca amb aiguats a la Catalunya central.