Aquesta matinada una noia de 22 anys ha sigut víctima d'un intent d'agressió sexual a la plaça de la República de Barcelona, tal com ha explicat un testimoni que ha presenciat l'incident a ElCaso.cat. Un noi sud-americà ha retingut la noia en un pis fins que ella s'ha pogut escapar i ha acabat al carrer, on ha seguit l'agressió.

Un cop al carrer, en aquest punt de la ciutat, al districte de Nou Barris, l'home ha agredit la noia i l'ha despullat. Un grup de taxistes i altres persones que estaven a la zona han pogut evitar que seguís amb l'agressió i l'home, que no ha pogut ser identificat, s'ha escapat corrents.

Cridava que "era seva"

Segons el relat dels testimonis, el noi, més gran que la víctima, cridava que la noia "era seva" i en "podia fer el que volgués". Un taxista que hi havia en aquell moment a la plaça ha acompanyat la noia fins a casa seva. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, la noia no ha presentat denúncia.

Crida a denunciar: al 112 o en una comissaria

Els Mossos d'Esquadra han confirmat que la noia no ha presentat denúncia i que tampoc tenen informació de l'incident que ha passat al voltant de les sis de la matinada d'aquest dilluns al districte de Nou Barris.

La policia catalana fa una crida que testimonis o víctimes de tota mena d'agressions sexuals posin en coneixement de les autoritats els fets. En aquest cas hi ha diversos testimonis que servirien a la policia, ni que la víctima no presenti denúncia, per investigar el cas i poder detenir, d'ofici, el presumpte agressor sexual.