Jorge Núñez Ramos, un taxista de 36 anys, ha trobat una motxilla amb 5.560 euros al seu vehicle i els ha tornat al client propietari. L'home és mileurista i té la dona a l'atur i tres fills de 8, 6 i 4 anys.

Els fets han passat aquest divendres a les dues del migdia, a Sevilla (Andalusia). L'home ha trobat la motxilla al seu taxi quan portava els seus fills a l'escola i la dona al gimnàs.

Una bona voluntat

Núñez ha obert la motxilla per saber què hi havia dins, però no esperava trobar-s'hi milers d'euros: 5.560 en total.

Sabent que no es podia quedar amb els diners, i fent gala de la seva bona fe, l'home ha contactat l'associació a la qual pertany, Solidaritat del Taxi. Així, ha començat la recerca del propietari de la motxilla, informa el ABC de Sevilla.

Un descuit en un moment emocionant

Segons han pogut saber des de l'associació dels taxistes, el propietari també estava buscant el taxista: ha donat una descripció física de Núñez i ha informat que tenia 3 fills.

L'home dels diners ha resultat ser Marcello Domenico, un italià de 45 anys que viu a Espanya però feia dos mesos que treballant fora. Durant el trajecte, els dos han estat xerrant, fins que Domenico ha baixat del cotxe per retrobar-se amb el seu fill de 6 anys, a qui no veia des que va marxar per la feina.

Ha estat aleshores quan s'ha descuidat la motxilla al taxi.

Una abundant propina

Els dos s'han reunit el divendres al migdia, i Núñez ha pogut entregar la motxilla al seu client. A canvi, i com a mostra d'agraïment per la bona voluntat i per la seva gran acció, Domenico li ha donat una propina de 100 euros. Finalment, Núñez ha portat l'home al seu destí de franc.

El taxista fa gairebé 14 anys que exerceix, i treballa amb Solidaritat del Taxi, amb l'Institut del Taxi i la Policia Local perquè les pertinences que es deixen els clients al seu vehicle els tornin.