Una guarderia privada ha tancat portes després de la detenció d'un dels seus treballadors acusat d'abusar sexualment d'un dels nens que cuidava. La detenció d'aquest treballador arriba després que el nen expliqués als seus pares que havia patit tocaments

La policia, però, creu que dotze bebès de dos anys de la mateixa guarderia haurien pogut patir abusos per part d'aquest individu. Els investigadors han arribat a aquesta conclusió després de veure les gravacions de les càmeres de seguretat. Actualment, aquesta guarderia cuidava 52 bebès i nens d'entre dos i cinc anys d'edat.

La guarderia s'ha posat en contacte amb els 100 pares per informar-los sobre els presumptes atacs sexuals

Arran d'aquests fets, la guarderia Jack & Jill Childcare de la localitat de Torquay, a la costa sud d'Anglaterra, ha decidit tancar. 

Els seus responsables s'han posat en contacte amb els 100 pares que tenien els seus fills al centre per informar-los sobre els presumptes atacs sexuals i la investigació que s'ha obert per aclarir el cas. La policia té previst entrevistar tots els nens del centre.

La guarderia s'ha posat a la total disposició de la policia per ajudar a aclarir els fets. La subdirectora de serveis del centre, Nancy Meehan, assegura que "es prenen molt seriosament la protecció dels nens" i que per això "treballen intensament amb diversos socis, inclosa la policia, en relació a aquest assumpte".