Els Mossos d'Esquadra segueixen investigant la mort de Tania Pedraza Sánchez, la dona de 37 anys que va ser trobada morta a l'interior del parc logístic de Mercadona, a Abrera (Baix Llobregat). La dona, que treballava fent tasques de neteja a la nau que elabora el pa per a tots els supermercats de la zona, va desaparèixer el dimecres 9 d'octubre.

El darrer cop que va signar en un dels espais que havia netejat va ser a les 10 i 30 minuts del matí. Des de llavors, ningú no en va saber res més.

Més de 27 hores morta a l’interior de la nau de Mercadona

Fins al cap de 27 hores -l’endemà-, que els Mossos no van trobar el cos de la dona. El cadàver de la Tania havia caigut a l'interior d'una sitja amb llevat. Tot i que durant les tasques de recerca es va buscar la dona a l'interior d'aquest recipient, part del producte havia tapat el cos.

Fins i tot els gossos dels Mossos d'Esquadra van rastrejar la zona i no la van trobar. Durant tota la nit van seguir les tasques de recerca, es van moure contenidors i finalment el cos sense vida de la treballadora va poder ser localitzat.

Ara mateix totes les línies d'investigació apunten a un accident laboral. El cos de la dona, que vivia a Monistrol de Montserrat, no presentava signes de violència externa, segons han confirmat fonts de la policia.

La família va avisar els Mossos

Segons han explicat fonts de la família de la Tania a ElCaso.cat, va ser el germà d'ella que va avisar la policia. Durant el descans de mig matí la dona trucava a la seva mare i al seu marit. Una trucada que no va fer. Tampoc ho va fer a les dues, quan havia de sortir de la feina i recollir el seu fill petit, de 2 anys, a la guarderia del mateix complex de Mercadona. Com que no van rebre aquestes dues trucades la família es va espantar.

Quan es van presentar a la feina, des de l'empresa, segons expliquen ells, els van dir que no havien detectat que la Tania no havia sortit de l'empresa. El germà, al voltant de les quatre de la tarda, va trucar als Mossos d'Esquadra.

A les cinc de la tarda van iniciar la recerca a l'interior de la feina. Les càmeres de seguretat havien enregistrat la Tania entrant a les 6 del matí i ja no la van gravar sortint. A més a més, el cotxe d'ella seguia a l'aparcament del parc logístic de Mercadona.

Segueixen les investigacions

A part de l'autòpsia de la dona, que s'ha practicat aquest divendres, els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració de l'empresa, estan investigant els fets per intentar aclarir com va morir la dona. La família demana que s'aclareixin els fets i que s'investiguin a profunditat per tal de detectar, si n'hi va haver, negligències.

Casada i amb tres fills

La Tania cada dia anava des de Monistrol de Montserrat, al Bages, a Abrera, on treballava a la nau dedicada al pa d'aquest supermercat. Vivia en una urbanització molt a prop del nucli del poble i estava vinculada a diverses associacions municipals. Estava casada i tenia tres fills, de 15, 12 i 2 anys.