Agents de la Policia Nacional han detingut un home que presumptament va tancar a la seva parella durant més de deu hores en una habitació d'un habitatge de València i es va atrinxerar a la casa amb un ganivet, segons han informat fonts policials.

Els fets van passar divendres, quan suposadament un home va tancar la dona a prop de la mitjanit en una habitació d'un pis i va impedir que sortís. El detingut va atrinxerar-se fins aproximadament les 15.00 hores de l'endemà i fins i tot va trencar el telèfon per evitar que la seva parella demanés ajuda.

Va trencar el telèfon per evitar que la seva parella demanés ajuda

 

En un moment donat, l'home va agafar un ganivet i es va autolesionar. Un veí que va escoltar els crits de la dona va alertar les forces de seguretat, que van acudir al lloc.

L'home va sortir al balcó armat amb el ganivet ensagnat quan els policies estaven ja a l'interior de l'habitatge. Un agent negociador de la Policia Nacional, després d'una hora, va aconseguir convèncer-lo que entrés al domicili.

Una vegada l'home va accedir a entrar, va ser detingut pels agents. La dona va quedar retinguda prop de deu hores fins que va aconseguir escapar, segons les mateixes fonts.