Un noi de 24 anys ha denunciat a Facebook que aquest cap de setmana va ser agredit violentament per un home que no coneixia de res a la sortida de la discoteca on treballa com a relacions públiques a Palma, a Mallorca.

Juan Antonio Verdera ha explicat que al voltant d'un quart de set de la matinada d'aquest dissabte estava a l'exterior de la discoteca quan una persona que no coneixia de res el va atacar amb una copa de vidre i li va fer un greu tall al coll. A més, també li va propinar un fort cop de puny a la cara. Del cop, el jove va caure a terra.

L'agredit va haver de ser traslladat a l'hospital de Son Espases, on va haver de rebre 17 punts de sutura. "Em va tallar dues artèries. Em va dir el doctor que va estar a mig centímetre de l'aorta. Amb un bisturí elèctric em van haver de cremar dues artèries per unir-les", ha explicat ell mateix.

No el coneixia de res

Segons ha explicat ell mateix, l'home que el va agredir era un jove d'uns 20 anys de nacionalitat marroquina. Tot i que es va poder escapar del lloc dels fets corrent, va ser detingut per agents de la Policia Nacional. Serà imputat per un delicte d'homicidi en grau de temptativa.

"Jo no l'havia vist mai. De fet, quan vaig anar a comissaria a reconèixer-li, no ho havia vist mai. Crec que va ser una equivocació, que aquest noi volia agredir algú però no era jo la persona a qui volia agredir", ha explicat Juan Antonio Verdera a Espejo Público d'Antena 3.