L'Audiència Provincial de Granada celebra aquest dilluns el judici contra un acusat per a qui la fiscalia demana 14 anys de presó per suposadament intentar matar a cops i fer dos talls al coll al company sentimental de la seva exnòvia.

Segons l'escrit d'acusació de la fiscalia, passades les 2,30 hores de l'11 de novembre del 2017, la dona es trobava a l'àrea metropolitana de Granada amb la seva actual parella, que era a l'interior d'un cotxe amb la porta oberta, quan va arribar l'acusat "de forma inesperada" en un altre cotxe.

També li va pegar un fort cop al cap amb una clau metàl·lica

 

Llavors, amb una clau metàl·lica d'uns 30 centímetres de longitud, i "amb evident intenció de posar fi a la seva vida", li va pegar "un fort cop al cap". Després, amb un objecte tallant no identificat, i "agafant-lo perquè no es mogués" li va fer dos talls al coll, i li va ocasionar dues ferides a l'espatlla esquerra, segons la versió del fiscal. Quan la dona es va interposar per intentar evitar l'agressió, "va rebre un tall del processat amb el mateix instrument" al pit i després va fugir.

Per al Ministeri Públic, els fets són constitutius de presumptes delictes d'assassinat en grau de temptativa, i de lesions. Per ambdós, demana catorze anys de presó i disset anys de prohibició d'apropar-se a menys de 200 metres de la víctima. L'acusat està privat de llibertat provisionalment per aquesta causa.