Un home ha tallat el penis al violador de la seva esposa, que va ser atacada a escassos metros de casa seva a Ucraïna. Ara, s'enfronta a més anys de presó que l'atacant.

A la una de la matinada, la dona tornava de sopar amb amics a un restaurant situat a uns 1.000 metres de distància de casa. Quan ja era a tocar de l’habitatge, el violador de 25 anys, Dmitry Ivchenko, la va atacar per darrere. Li va cobrir la boca perquè no cridés i la va arrossegar fins a uns arbustos, ha explicat la policia.

"No puc explicar què em va passar. Estava fora de si"

 

El marit de la víctima havia abandonat una festa uns minuts abans i va arribar a casa 10 minuts després de l’incident, moment en què va sentir sorolls darrere la vegetació. S’hi va atansar i va veure a l'home estrangulant la seva dona a la vegada que la violava, informa Daily Mail.

Va començar a colpejar-lo i, finalment, va tallar-li el penis amb una navalla suïssa. Els crits del violador i els plors de la víctima van despertar a tots els veïns. El marit va fugir i va caminar 13 quilòmetres, fins que va decidir anar a una comissaria de policia i confessar.

“No puc explicar què em va passar. Estava fora de si”, ha dit. El violador va ser hospitalitzat i ha estat sotmès a cirurgia. El marit s’enfronta a vuit anys de presó si acaba sent declarat culpable, mentre que el violador tan sols a cinc. La víctima ha estat sotmesa a tractament psicològic.