La Policia Local de Sevilla ha detingut un jove de 25 anys acusat de punxar els pneumàtics a 24 cotxes frustrat per haver suspès sis vegades l'examen del carnet de conduir.

El van detenir de matinada

La detenció es va produir la passada matinada després d'una trucada al 092, el telèfon d'emergències de la Policia Local, que alertava poc després de la mitjanit sobre la presència d'un jove al carrer Diego de Riaño que hauria punxat les rodes a dos vehicles

Una vegada personats al lloc, els agents van comprovar els fets i, amb la descripció aportada, van establir un dispositiu de recerca i rastreig a la zona. Trenta minuts després van localitzar un jove que coincidia amb el perfil.

Amb unes tisores de grans dimensions

En el seu seguiment, van comprovar que el jove s'ajupia al costat diferents cotxes i quan va ser identificat, portava entre les seves pertinences unes tisores de grans dimensions amb què presumptament va poder causar els danys als 24 vehicles, encara que no es descarta que punxés més rodes.

El detingut, que compta amb dues detencions anteriors, va reconèixer davant dels agents que havia comès els fets a causa de la seva frustració per haver suspès sis vegades l'examen per obtenir el permís de conduir.