Un jove de 23 anys ha aparegut mort a la seva casa de Mendoza (Argentina). En un primer moment es va pensar que l'autora de l'assassinat hauria estat la seva nòvia en defensa pròpia, ja que l'agressor té antecedents per violència de gènere, però més tard s'ha sabut que es va tractar d'un suïcidi per una sol·licitud d'amistat que va rebre la seva nòvia a Facebook.

El jove hauria embogit de gelosia perquè la seva parella hauria rebut la sol·licitud d'un noi en aquesta famosa xarxa social, cosa que li hauria provocat molta gelosia. A causa d'això, va agafar un ganivet i va intentar matar la seva nòvia, que té una lesió a la cuixa dreta i a ambdues mans en intentar defensar-se dels atacs, segons el diari Crónica.

El noi va entrar en còlera i es va tallar el coll, morint dessagnat

 

El jove va ser trobat sense viva al seu habitatge amb una ferida al coll, que va fer que morís dessagnat. Al principi, la fiscal va creure que l'autora havia estat la parella per defensar-se de les agressions físiques i verbals de l'home.

Però la investigació afirma que el jove va posar fi a la vida després d'atacar la seva parella durant una discussió motivada pels missatges de la jove a la xarxa social. El noi havia estat detingut diverses vegades per denúncies de maltractaments i també a la presó, on va complir sis mesos de condemna per violència de gènere.