La policia alemanya ha trobat un soterrani camuflat al jardí de la casa on vivia el principal sospitós de la desaparició de Madeleine McCann l’any 2007 a l’Algrave (Portugal). Els investigadors que porten el cas estan inspeccionat la zona des d’aquest passat dimarts.

El soterrani descobert al jardí és on hauria viscut Christian Brueckner l'any 2007, quan va desaparèixer la Madeleine

Segons el testimoni d’un antic veí del principal sospitós de la desaparició de la nena de 3 anys, Christian Brueckner hauria viscut en aquest amagatall prop de Hannover el 2007, just el mateix any que va desaparèixer Madeleine McCann, segons informa el Daily Mail.

Investigación jardín

La policia alemanya investiga des de dimarts el jardí propietat de Christian Brueckner on han descobert una soterrani amagat

La policia ha trobat el soterrani sota els fonaments de l'antic edifici on va viure Brueckner i que va ser enderrocat el 2008. Els investigadors, que porten 24 hores inspeccionat el jardí, utilitzen gossos especialitzats en la recerca de cadàvers.

Volia fer com 'el monstre d'Amstertten'

Es dona el fet que un examic del principal sospitós va declarar el passat mes de juny que Brueckner li havia explicat que tenia la intenció de construir un soterrani en una de les seves propietats com el que havia utilitzat Josef Fritzl, conegut com 'El Monstre d’Amstetten'.

El cas Fritzl va tenir molta repercussió mediàtica quan es va saber que aquest arquitecte austríac havia tingut tancada en un soterrani durant 24 anys la seva filla Elisabeth de qui va estar abusant sexualment i amb qui va tenir set fills, als quals també va tenir tancats.

Un veí de la parcel·la on Brueckner tenia el seu jardí hauria assegurat que el sospitós va viure un any en un dels edificis enderrocats, des del 2007. També hauria explicat que Brueckner no es va registrar davant les autoritats, de manera que ningú sabria que hi vivia.

La investigació situa Brueckner a l'Algarve

La investigació que es va reprendre fa un mes en relació a la desaparició de Madeleine McCann, es basen en el fet que Christian Brueckner hauria viscut a l'Algarve entre 1995 i 2007. L’home es troba actualment a una presó d’Alemanya per un delicte de violació.

Christian Brueckner

Christian Brueckner té 43 anys, a començaments de juny la policia britànica va revelar que l'estava investigant com a principal sospitós de la desaparició de Madeleine McCann l'any 2007

A començaments del mes de juny, la policia britànica va revelar que investigava Brueckner. Posteriorment es va saber que la Fiscalia alemanya va comunicar als pares de la Madeleine que tenia proves que permetrien certificar que la petita estava morta, tot i que el seu cadàver encara no ha aparegut.

Sospitós d'una altre segrest

Des que es van fer públiques les sospites que Brueckner estaria vinculat a la desaparició de la petita de 3 anys, molts testimonis han explicat a diversos mitjans alemanys i portuguesos reforçant les sospites de la policia. Es creu també que l’home, que actualment té 43 anys, podria estar darrere la desaparició el 2015 d'una nena de cinc anys, Inga Gehricke, coneguda com la 'Maddie alemanya'.