Una dona del Canadà s'ha fet rica d'un dia per l'altra. Fa quatre anys va comprar en una botiga de segona mà un sofà per casa. En va pagar només 25 dòlars -més o menys 23 euros-. No era un gran moble, però li feia servei.

Un dia, mirant la televisió, li va caure el mòbil entre els coixins. La dona, buscant-lo, va trobar-hi un rellotge Rolex. Va preguntar als seus familiars si era seu i quan va estar segura que no, va preguntar a un col·leccionista si en sabia alguna cosa.

rolex

Era un rellotge Rolex Daytona 6241 Paul Newman, un model antic i de molt valor, que pot arribar a valer 250.000 dòlars, uns 230.000 euros. La dona va fer una gestió amb la botiga de segona mà on va comprar el sofà i ningú li va reclamar res.

Una casa i uns pits nous

Res l'impedia vendre el rellotge i quedar-se els diners. Un col·leccionista content amb un rellotge de molt valor més a la seva col·lecció i la dona amb 250.000 dòlars al compte corrent. Segons mitjans canadencs, que no han facilitat la identitat de la dona, han assegurat que amb els diners del tresor trobat al sofà es comprarà una casa i s'operarà els pits.