La Silvia matava el seu nadó nounat la tarda del passat 2 d'agost. Aquesta jove de 27 anys donava a llum després de tornar de passejar la seva gossa Bimba pel barri de Nuevo Roces de Gijón on feia dos anys que vivia amb la seva parella Daniel. Després del part, la dona va apunyalar diverses vegades el petit i es va desfer del cos tirant-lo a un contenidor. Un home que buscava a les escombraries trobava el cadàver de matinada i aquest dilluns la policia detenia els pares. La Silvia ingressava a presó sense fiança per un delicte d'assassinat i el pare del nadó era posat en llibertat amb càrrecs.

Meravellós

La investigació dels agents que es van fer càrrec del cas suggereix que la Silvia es va posar de part en tornar de passejar a la seva gossa Bimba amb en Daniel, informa El Comercio. La jove havia aconseguit ocultar l'embaràs fins i tot al seu entorn més proper. Pocs coneixien que estava esperant un nadó i, conforme amb alguns missatges que encara poden trobar-se en el seu perfil de Facebook, la dona estava encantada amb la idea. "Hi ha alguna cosa més meravellosa que un nadó?", escrivia a les xarxes socials fa uns anys, just abans de començar la seva relació amb el pare del petit.

Motxilla

Els seus desitjos es feien realitat aquella tarda del 2 d'agost. La Silvia donava a llum el seu primer fill i instants després li treia la vida assestant-li diverses punyalades al petit i el tirava a un contenidor situat davant l'edifici del carrer Jenaro Suárez Prendes en el qual residia la parella. Allà el trobava hores després un home que buscava a les escombraries. El cos del nounat estava amagat en una motxilla i presentava diverses ferides d'arma blanca. La Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Policia Nacional va assumir una llarga i costosa investigació que va culminar amb la identificació i detenció dels progenitors aquest dilluns.

La mare del nen va passar dissabte a disposició del jutjat de guàrdia, que la va enviar a la presó comunicada i sense fiança per un delicte d'assassinat. També va ser arrestat en l'operació en Daniel, que va quedar en llibertat amb càrrecs i amb l'obligació de comparèixer cada dia al jutjat.