Un estrany cas d'un robatori i segrest ha descobert un escabrós capítol de violència familiar a Argentina. Una noia de 32 anys de Lomas de Zamora, embarassada de cinc mesos, va ser atacada per un grup de persones amb la cara tapada que, presumptament, la volien atracar. 

La van tenir segrestada durant una estona i la van colpejar diverses vegades. Per culpa de les ferides, ella va acabar greument ferida i el nadó va acabar morint.

Un pla de la seva parella

La noia, Hellen Huerta, va rebre diversos cops d’unes persones que simulaven un robatori. En realitat, però, i segons s'ha pogut descobrir ara, tot era un pla orquestrat per la seva parella, un noi d'edat similar. Ho va dissenyar tot per provocar un avortament a la noia, ja que ell no volia tenir el fill i alhora havia recuperat una relació sentimental amb una exparella.

Els fets van passar el passat 6 de setembre i just aquell dia, la parella i pare de la criatura, va desaparèixer. També havia desaparegut l'exparella de l'home, amb qui les autoritats del país creuen que havia reprès la seva relació sentimental. La policia està investigant si les persones que van assaltar la noia van ser ells dos o van encarregar a uns sicaris la brutal agressió que va provocar la mort de la criatura i va deixar molt malferida a Huerta.

Brutal agressió

Segons ha explicat la dona, els desconeguts la van lligar i li van posar una mitja al cap. La van colpejar diverses vegades, sobretot, a la panxa. Va perdre el coneixement però recorda que va sentir la seva parella discutir amb els lladres i donar-los diners per fer-los marxar de la casa. Ara creu que tot va ser un muntatge d'ell.

Després de l'incident, quan ja havia avortat, va perdre el contacte amb ell. Li va dir que havia de treballar però va deixar-li de respondre els missatges. Després de dos dies, la noia va trobar el mòbil d'ell a les escombraries i va saber que l’exparella d’ell també havia desaparegut. Els dos van deixar una nota de comiat on asseguraven que havien fet "coses molt greus que ningú no entendria però que era per amor".

Capturats

Rodrigo Ariel, el pare de la criatura, i Verónica Oliva, l'exparella del pare, es van escapar i van intentar amagar-se de la policia. Segons detallen diversos mitjans argentins, ja han pogut ser detinguts i seran acusats de ser els autors intel·lectuals de la pallissa que va deixar greument ferida a la parella d'ell i haver matat el nadó.

L'advocat d'Hellen Huerta demana ara que s'imputi als dos per un presumpte delicte d'homicidi amb l'agreujant de relació sentimental i per l’avortament que li van provocar a la dona.