La Guàrdia Civil ha detingut un home per presumptament haver intentat violar una noia a Lebrija, a Sevilla, durant la Setmana Santa. La prova clau per a localitzar-lo ha estat una gravació d'una càmera de seguretat de la Policia Local de Lebrija, on se'l pot veure amb el penis a la mà abans d'assaltar la seva víctima.

Sobre les 5.30 hores de la matinada del Dijous Sant, l'home, que viu a Salamanca però que passava les vacances al municipi sevillà, suposadament va començar a perseguir una noia jove que acabava de sortir d'un bar i anava cap a casa seva. La víctima es va adonar que la seguia el suposat agressor, ja amb els genitals a la vista, i va començar a córrer.

L'home, però, la va interceptar i la noia va acabar caient a terra. La jove va poder resistir-se i va fugir tot demanant auxili. Davant dels crits de la noia, l'agressor va marxar corrent.

Enxampat per les càmeres de seguretat de la policia local

La noia va denunciar els fets i la Guàrdia Civil va obrir una investigació. Va ser aleshores quan es va descobrir que les càmeres de trànsit de la policia local de Lebrija i altres càmeres de seguretat de comerços de la zona havien captat un dels moments en què l'home presumptament perseguia la seva víctima amb el penis fora.

El presumpte agressor està casat amb una dona del mateix poble que la víctima i té una filla petita. A més, segons El Español, l'home va intentar agredir una altra noia durant les mateixes vacances de Setmana Santa, de nou sense èxit, i també l'havien denunciat per fets semblants quan tenia 19 anys.