Un home de 37 anys de Bilbao ha estat detingut després d'haver segrestat durant diversos dies la seva exparella i d'haver-la sotmès a vexacions, insults, agressions físiques i, també, d'haver-la obligat a mantenir relacions sexuals sense consentiment.

L'home va assaltar la seva exparella pel carrer dissabte passat, i la va portar a casa seva. La va tenir fins dijous retinguda contra la seva voluntat i fent ús de la força: durant aquests cinc dies, la noia va patir diverses vexacions, insults, amenaces i agressions físiques. A més, també l'hauria obligat a mantenir relacions sexuals sense el seu consentiment.

El segrest va durar fins aquest dijous a la tarda, quan la dona va assegurar que es trobava malament i l'home va accedir a portar-la a les urgències d'un hospital de Bilbao. Un cop a l'hospital, la dona va explicar la situació als metges i l'Ertzaintza va presentar-s'hi per identificar el presumpte agressor i començar una investigació.

Agressió a la policia i intent de fuga

Quan la policia va demanar la documentació a l'home, va intentar donar dades falses. En veure que no donava resultat, va agredir un dels policies i va intentar fugir corrent, però el van poder aturar i va acabar detingut. La dona, mentrestant, va ser atesa a l'hospital per diverses lesions.

Posteriorment, es va poder comprovar que l'home tenia una ordre d'allunyament vers la dona i diverses ordres de detenció emeses per jutjats de Bilbao i d'Eivissa. El presumpte agressor va ser detingut i ha estat posat a disposició judicial.