Al voltant de les tres de la matinada d'aquest dimecres un grup d'un mínim de dues persones es van acostar a la Sara, una noia de 26 anys del Vendrell que era a Barcelona de festa. Hi havia anat amb uns amics de Segur de Calafell. L'objectiu dels dos lladres era robar-li el mòbil però va acabar morta.

Atacats amb una navalla

Era a l'interior del pub Smar i va ser allà on li van intentar furtar el mòbil que tenia a la mà. Un vigilant de seguretat ho va poder evitar i tant ell com ella els van recriminar l'acció als joves. Va ser llavors quan un d'ells els va atacar amb una navalla i després es va escapar del lloc dels fets.

Els serveis d'emergència van atendre als dos ferits a l'exterior del local d'oci i els van traslladar a l'hospital d'urgència. El vigilant de seguretat es recupera de les ferides a l'hospital del Mar —té una ganivetada a la panxa i no es pateix per la seva vida— però ella no va poder superar les ferides i va morir de matinada.

La Sara, una noia estimada al barri del Tancat del Vendrell

Sara Ben Omar és una noia de 26 anys del barri del Tancat del Vendrell. Un barri humil de la capital del Baix Penedès on aquesta noia, d'origen magrebí, hi té els familiars i amics. Vivia al carrer del President Companys d'aquest barri a casa dels seus pares. Era molt coneguda a tota la comarca, tenia amics a Segur de Calafell i també a Cunit, a més dels amics de tota la vida del Vendrell.

"Va sortir a divertir-se i a ballar i s'ha trobat amb una injustícia"

Qui la coneixia, com la regidora de l'Ajuntament del Vendrell Salima El Yosoufi, expliquen de la noia que era molt "tranquil·la" i "agradable" i que la seva família, estimada al barri, era molt atenta amb els seus veïns. "Va sortir a divertir-se i a ballar i s'ha trobat amb una injustícia", assegura la regidora.

La ciutat del Vendrell viurà els dies vinents diversos actes de record per la jove amb minuts de silenci i concentracions amb els seus familiars i amics.

Quinze morts violentes a Barcelona aquest 2019

La Sara és la quinzena víctima mortal d'un any negre a la ciutat de Barcelona. Els Mossos d'Esquadra investiguen tots aquests crims violents. La majoria estan relacionats amb la droga i també amb els robatoris violents, com el cas de la Sara i també de l'alt càrrec del govern de Corea que va ser assaltada i va caure a terra mal ferida.

Investigació en marxa, sense detinguts

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona investiguen el crim i repassen, amb els testimonis i les càmeres de seguretat del local, com va anar l'atac contra aquesta noia. L'objectiu és poder-los identificar i detenir. Segons fonts properes a la investigació, sense confirmació oficial, els investigadors dels Mossos ja estan sobre la pista de l'assassí de la Sara. És qüestió de dies que els puguin trobar i detenir.