Sara Lewis va desaparèixer el passat 5 d'octubre al poble de Sant Antoni de Portmany (Eivissa). En un primer moment els amics van pensar que la desaparició era voluntària perquè havien tingut indicis que estava bé però ara els Serveis d'Emergència de l'illa han reactivat la cerca.

"En bon estat"

La noia d'origen canadenc feia deu anys que residia a la illa. En el moment de la desaparició tenia els ulls verds i el cabell ros. Tot i que, els seus amics el 8 d'octubre van denunciar la desaparició a la Guàrdia Civil, dies més tard van declarar al Diari d'Eivissa que la desaparició havia estat "voluntària" perquè tenien proves del "seu bon estat"

Ara, els serveis d'emergència de l'illa han tornat a buscar-la mitjançant una piulada on demanen col·laboració per trobar a la noia:

El Centre Nacional de Desapareguts, que depèn del Ministeri d'Interior, també ha difós un cartell on descriu la noia i facilita els telèfons per col·laborar amb la investigació. 

Actualització: Han trobat el cos sense vida de la Sara a una zona de bosc de la localitat de Sant Josep a pocs quilòmetres de Sant Antoni.