Judicialment Josep Maria Mainat, el famós productor televisiu i excantant de La Trinca, ha pogut recuperar la mansió que té al barri d'Horta. On ell, amb els seus fills i la seva dona, Angela Dobrowolski, vivia fins que va haver de marxar després del presumpte intent d'assassinat.

Quan ell va marxar de la casa i es va instal·lar a Canet de Mar, d'on ell és fill, a la mansió de Barcelona —que també està connectada amb la seu d'una de les empreses d'ell— s'hi va quedar Angela Dobrowolski.

La Mansió Mainat, convertida en una casa de barrets

A poc a poc la casa es va anar convertint en un capítol sòrdid d'un xou que sembla que té mal acabar. A internet es podien llogar habitacions de la casa per tenir-hi trobades sexuals i davant, en directe per Telecinco, es veien espectacles amb alguns dels amics de l'Angela.

Ara, després de fer-se efectiu el desallotjament, que van haver de fer els Mossos d'Esquadra, Mainat ha pogut tornar a entrar a la casa i ha descobert que l'Angela i els seus amics —entre els quals el multireincident Gabriel ho han buidat tot. "Les parets estan bé", ha assegurat Mainat, amb el seu to de broma habitual.

Només queden les parets

Durant les setmanes que Angela i els seus perillosos amics es van instal·lar a la casa de Mainat van anar desapareixent moltes coses.

Tot i que el mateix productor televisiu dubta si és il·legal, tenint en compte que fins que no la van fer fora, allò era casa seva, sí que es mostra molt empipat per haver perdut molts objectes de valor que tenia a la casa.

Una guitarra i discos d'or de La Trinca

Entre les coses que ha trobat a faltar Mainat, i que ho ha incorporat a les causes que té obertes contra la seva dona, en aquest mediàtic divorci, hi ha objectes de valor econòmic i d'altres de valor sentimental.

Pol Mainat, el fill gran del Josep Maria, li va regalar al seu pare, per l'aniversari, una guitarra de col·leccionista. Ja no hi és. Tampoc els discos d'or de La Trinca que Mainat va rebre durant la seva carrera amb el mític grup dels 80. "Es devien pensar que eren d'or", bromeja a TV3.

LaTrinca

Mainat acompanyat dels altres membres de La Trinca: Toni Cruz i Miquel Ángel Pascual / RAC1

Entre les altres coses que han desaparegut de la mansió de Josep Maria Mainat també hi ha una gran televisió que tenia a l'habitació, que "valia uns 2.000 o 3.000 euros" i també una peça sentimental: un jukebox, el famós aparell de música dels bars. Mainat l'havia arreglat i fins i tot l'havia adaptat per poder-hi posar CD en comptes de vinil. La màquina, que va ser vista quan Albert Om, a TV3, va visitar la casa de Mainat, també ha desaparegut.

Mainat Jukebox

La presumpta autora de l'intent d'assassinat i el famós jukebox, a 'El Convidat' / TV3