Has pensat a posar un entrepà embolicat amb paper d'alumini en un microones? Després de veure aquestes imatges, et passaran les ganes de fer-ho.

Sandvitx embolicat en paper d'alumini al microones

Yolanda Jeffries, la protagonista d'aquesta notícia, havia demanat un sandvitx per emportar del Chick-fil-A, una cadena de restaurants de menjar ràpid dels Estats Units. Quan li va arribar la comanda, va decidir escalfar-la uns minuts al microones i el que li va passar a l'entrepà i a l'aparell ha deixat a tothom de pedra.

Accidente microondas / Yolanda Jeffries

Una noia ha trencat el microones per posar-hi un sandvitx embolicat amb paper d'alumini / Yolanda Jeffries

Fotos virals del microones destrossat

Per haver posat un sandvitx embolicat el paper d'alumini, se li ha cremat el microones i, indignada, ha decidit compartir-ho a les xarxes socials: "Necessito respostes, per què no han posat un senyal d'advertència clara i visible a l'embolcall del sandvitx per informar els clients d'aquest perill?", comparteix Jeffries al seu compte de Facebook.

La seva publicació ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i en qüestió d'hores s'ha fet viral: algunes persones pensen que no és responsabilitat de l'empresa i que és evident que no es pot posar paper d'alumini al microones i, d'altres, donen suport a Jeffries i diuen que l'empresa hauria d'avisar per no provocar aquest tipus d'incidents.

Comida para llevar / Twitter ChickfilA

Les fotos d'un microones trencat per culpa d'un sandvitx amb paper d'alumini s'han fet virals / Twitter ChickfilA

No és el primer cop que passa un fet semblant a aquest i, de fet, fa uns mesos es va fer viral el cas del famós actor Robert Pattinson, que va tenir un accident domèstic: li va explotar el microones per haver-hi posat paper d'alumini a dins.