Dimarts passat, minuts abans de les dues del migdia, al local que regenta en Marquès de Pontejos (la Corunya), un home va pegar una pallissa a la fruitera Sandra Castro perquè venia peres de Lleida al seu local.

Com a conseqüència, van ser molts els clients i veïns que es van apropar a la seva botiga a mostrar-li el seu suport. Però a més, ha esgotat totes les existències de les peres de la discòrdia, que venia en caixes retolades amb el seu lloc de procedència. En un gest de solidaritat, els seus clients se les han emportat totes, informa La Voz de Galicia.

Li va pegar diversos cops de puny

L'home en qüestió, que encara no s'ha identificat, es va enfurismar en veure les peres de Lleida. Segons sembla, es va posar violent i se li va apropar per fer-li una botifarra davant del seu nas. L'atacant li va exigir que retirés la fruita catalana i Castro es va negar.

En aquest moment l'home, d'uns 70 anys, li va pegar diversos cops de puny. Com a conseqüència, la víctima va acabar amb ferides a la cara. Castro, en veure el to que agafava la conversa, va agafar el mòbil i va enfocar l'atacant amb la càmera. El va amenaçar de fer-li una fotografia i presentar una denúncia.

Va ser llavors quan l'home li va agafar el telèfon i li va clavar dos cops de puny a la cara. La víctima té dues lesions al nas.

Por i ràbia

Sandra Castro assegura que, encara que es considera una dona valenta, "té por que l'agressor torni", sobretot tenint en compte que no ha estat identificat encara, i creu que "els fanàtics de la política són els pitjors".