Dos joves, de 20 i 22 anys i nacionalitat espanyola, han estat detinguts per violar l'exparella d'un d'ells. Els fets van passar aquest divendres a la matinada a Màlaga. La noia, convidada pel seu ex, va pujar a casa d'ell i, allí, la va forçar amb un amic.

La van forçar a casa del seu exnòvio

La presumpta agressió sexual va tenir lloc quan la víctima tornava a casa seva. Va ser aleshores quan es va trobar pel carrer el seu exnòvio amb un amic, i el primer la va convidar a fumar a casa seva, segons informa la Policia Nacional. Un cop a l'habitatge del jove, el seu amic i ell van obligar la noia a tenir sexe amb ells. Durant l'agressió, la van agafar fort i van utilitzar la força física, causant-li diverses lesions.

Va fugir en un descuit

La víctima va poder fugir de la casa del seu ex quan ell i el seu amic es van quedar adormits. Un cop va arribar al seu habitatge, la noia va explicar al seu company de pis què havia passat i van anar a l'hospital.

El personal d'urgències de l'hospital de Màlaga al que van acudir va trucar a la Sala del 091 i van informar que la noia havia estat violada. Immediatament es va activar el protocol per a aquest tipus de delictes penals, i agents de la policia especialitzats en el tema van anar fins allà.

Detinguts per violació

Després del reconeixement mèdic i l'assistència necessària, la víctima va interposar una denúncia contra el seu exnòvio i el seu amic a la policia. Aquell mateix dia, les autoritats van detenir els suposats violadors.