Una noia de 15 anys ha saltat del balcó de casa seva a Badajoz, però ha pogut salvar la vida en caure sobre un tendal que ha parat el cop. La jove és estudiant de l'escola El Claret de Don Benito, el mateix centre on el mes passat un altre jove, de 17 anys,  sí va aconseguir el seu objectiu i va perdre la vida, després de saltar per la finestra del lavabo.

Segons publica el diari El Español, els seus amics deien que els últims dies estava "estranya" i dimecres, L.D., una noia de 15 anys, va decidir que volia acabar amb la seva vida i va saltar per la finestra de casa. Va caure sobre un tendal d'un pis inferior i això ha evitat que morís. Va patir contusions i va ser donada d'alta a l'hospital poques hores després del succés.

La noia "gairebé sempre estava sola"

La noia "gairebé sempre estava sola", segons expliquen els seus companys de classe. Un dels seus pocs amics era P., un noi de 17 anys i estudiant del mateix col·legi, que el mes passat es va treure la vida. El jove també va saltar per la finestra, però ell, la del lavabo de l'escola. El noi va aprofitar l'hora del pati, per tancar-se al lavabo. Des d'allà va saltar per la finestra, a una alçada de 12 metres. Companys de classe del jove asseguren que "Era un noi boníssim. Molt bon estudiant." Altres afegeixen que "era poc sociable i no tenia gaires amics".