La policia espanyola ha detingut a Salamanca un jove de 20 anys per amenaçar un menor a qui demanava cent euros. La víctima va presentar una denúncia en una comissaria després de rebre missatges amenaçadors de Whatsapp d'un jove que coneixia de vista. Entre altres missatges, el presumpte agressor el va amenaçar amb "posar-li una pistola a la boca" si no pagava.

El menor va explicar als agents que les amenaces que patia havien alterat per complet la seva vida: els seus pares l'acompanyaven a l'institut i fins i tot va deixar d'assistir als seus entrenaments de futbol. Cansat de rebre els missatges amenaçadors, el menor va concertar una cita amb el presumpte extorsionador i va avisar la policia.

Un ganivet de 18 centímetres

Els agents van acompanyar a la víctima a la casa de l'agressor, on el detingut l'havia citat perquè li lliurés els diners. Els policies van detenir-lo i li van requisar un ganivet de 18 centímetres.

Ara s'investiga si el detingut pot estar implicat en altres fets similars, ja que entre els seus antecedents figuren tres detencions aquest any, algunes d'elles relacionades amb robatoris amb violència o intimidació.