Un sacerdot, de 73 anys, ha protagonitzat un gran escàndol que, tot i que l'església ha intentat mantenir-lo en secret, s'ha acabat estenent sense que ningú ho pogués aturar. El mossèn va enviar, en un grup de Whatsapp que compartia amb les famílies dels fills a qui feia catequesi, una imatge altament pornogràfica.

Concretament, el sacerdot va enviar, suposadament per error, una foto d'un penis erecte aguantat per una mà plena d'anells. Al fons, s'hi podien veure diverses imatges religioses. La imatge va passar força desapercebuda fins que algú va adonar-se que qui l'havia enviat era el mateix capellà.

De moment, la comunitat religiosa ha apartat l'home de les seves funcions dins la parròquia situada en la ciutat italiana de Padua

"Un pirata ha hackejat el seu telèfon"

L'escàndol per les imatges ha protagonitzat el safareig de la majoria de converses entre la gent de la localitat italiana dels darrers dies.

De fet, els pares del grup del mòbil van quedar tan sorpresos i impactats per l'acció de l'home que van arribar a titllar-lo de "boig", i van assegurar que allò era totalment inadequat pel càrrec que ocupava, explica el Corriere della Sera.

Tot i que, els religiosos de la parròquia van intentar dissimular l'error de l'home argumentant que "un pirata havia hackejat el seu telèfon", no va ser suficient per les famílies que van demanar el cessament immediat del religiós. 

Finalment, la parròquia ha apartat el sacerdot de les seves funcions dins la comunitat i ha contactat amb la policia per saber com hauran de seguir procedint amb el cas.