La Guàrdia Urbana de Barcelona va detenir ahir dimarts una persona quan fugia després de robar un turista al hall d'un hotel situat al districte de L'Eixample, i va poder recuperar la motxilla de la víctima amb objectes valorats en uns 4.000 euros, segons informa la policia local en el seu compte de Twitter.

La Guàrdia Urbana ha explicat que els fets van tenir lloc cap a les 16.15 hores d'ahir, quan el turista estava a recepció, moment en què el detingut va aprofitar per sostreure-li la motxilla.

Segons la policia local, el 'modus operandi' és el mateix utilitzat en robatoris similars en altres hotels de la capital catalana: els delinqüents esperen alguna distracció del client quan està a recepció amb les maletes o amb els seus objectes personals per robar les seves pertinences.

En el cas d'ahir, quan la persona que va cometre el furt va sortir de l'hotel va ser localitzat i detingut per agents del Grup de Delinqüència de la Guàrdia Urbana de l'Eixample, que es trobaven en aquells moments als voltants de l'hotel. La persona, acusada d'un delicte menor de furt, està sent investigat pels Mossos d'Esquadra, abans de passar a disposició judicial.