Uns lladres van protagonitzar, aquest dijous a la matinada, un robatori surrealista a Teixeiro, a la Corunya. Van robar un cotxe per anar a una granja on van matar i robar dos porcs: acabarien abandonant el vehicle i els animals perquè el pes dels porcins, de més de 200 quilos, va fer rebentar les rodes de darrere del cotxe.

Segons sembla, els lladres van robar un Seat Toledo d’un professional del sector de l’electrònica que el tenia aparcat davant de casa. Segons La Voz de Galicia, haurien desconnectat el sistema antirobatori per poder-se’l endur.

Després de robar el cotxe, els lladres van anar a una granja de porcs de la mateixa població, on van endur-se dos porcs ben engreixats i preparats per la matança. Els van sacrificar, amb un mètode que encara s’està investigant, els van ficar al maleter i van fugir en direcció a Guitiriz, a Lugo.

Les rodes, rebentades per l'excés de pes

El que no calculaven els lladregots és que els dos animals podien pesar més de 200 quilos, i això els va provocar un imprevist: les rodes de darrere van acabar rebentades. En arribar a Guitiriz, doncs, van haver d’abandonar el cotxe amb els porcs a l’interior.

El cotxe va aparèixer, gràcies al localitzador GPS que portava, a les immediacions d’un taller proper a l’autovia A-6. La Guàrdia Civil investiga ara aquest curiós - i maldestre - robatori.