Un noi de 20 anys ha estat detingut pel robatori violent d'una bossa que va acabar amb tres ferits al barri del Poblenou. Els fets han tingut lloc sobre dos quarts de quatre de la matinada d'aquest diumenge al carrer Lope de Vega, molt a prop dels Jardins de Josep Trueta. L'arrestat s'ha acostat a dues noies i esgrimint un ganivet ha aconseguit fer-se amb la bossa que portava una d'elles. Les dones s'han encarat amb el jove per recriminar-li el robatori i han rebut el suport d'alguns vianants que en aquell precís moment es trobaven per la zona per tal d'evitar que el lladre pogués fugir amb l'objecte. El noi ha ferit tres d'aquestes persones amb l'arma mentre provava de donar-se a la fuga.

L'incident s'ha produït al voltant de dos quarts de quatre de la matinada. Dues noies que caminaven pel carrer Lope de Vega del barri del Poblenou han estat interceptades per un home armat amb un ganivet. Després d'aconseguir fer-se amb la bossa d'una de les dones, el lladre -un noi de 20 anys i nacionalitat colombiana- ha intentat fugir del lloc dels fets esgrimint l'arma. La víctima -ajudada per un grup de vianants- ha provat d'impedir que el jove es donés a la fuga, però el criminal l'ha amenaçada i s'ha obert pas entre la gent utilitzant el ganivet.

En la fugida, dues persones han resultat ferides lleus per talls poc profunds i una tercera ha hagut de ser traslladada al hospital amb una ferida més important, malgrat que no es tem per la seva vida i el seu estat és estable. Els Mossos d'Esquadra han detingut el noi com a presumpte autor dels delictes de robatori amb violència i intimidació, d'amenaces i de lesions.