La matinada del passat dimecres uns desconeguts van intentar entrar a robar en un pis del carrer del Monjo, a la Barceloneta. Portaven una radial per obrir la porta i accedir al pis però els crits de la veïna que hi havia a l'interior i la porta blindada van evitar que els lladres poguessin accedir a l'habitatge.

Crits de pànic des de l'interior del pis

Els sorolls dels desconeguts forçant la porta, amb el soroll de la radial -que va deixar una important marca al marc de la porta, tal com es pot veure a les imatges a les quals ha tingut accés ElCaso.cat- van despertar a la dona, que, atemorida, va començar a cridar presa pel pànic. Tot plegat, segons expliquen testimonis a ElCaso.cat, va ser una escena que va recordar una pel·lícula de terror.

porta barceloneta

Imatge de la marca de la radial, a l'exterior de la porta / ElCaso.cat

La dona, d'edat avançada, va trucar al 112 i una patrulla de la Guàrdia Urbana de Barcelona va anar al pis, tot i que els lladres ja s'havien escapat.

Per sort, i també gràcies al fet que la porta estava reforçada, no hi van poder accedir i l'ensurt de la dona va quedar només en això, en un ensurt. Tal com han explicat fonts coneixedores del cas a ElCaso.cat, la policia va tardar més de 40 minuts en arribar a l'incident. S'ha obert una investigació per aclarir els fets i no s'han reportat detinguts.