Nou mal de cap pels Mossos d'Esquadra relacionat amb la droga. Quan el cos encara està paint la detenció de quatre agents de Santa Coloma de Farners que robaven marihuana que havien decomissat i la detenció d'un mosso de Ciutat Vella per la seva relació amb un grup de narcos, ara ha desaparegut un quilo de cocaïna d'una comissaria dels Mossos d'Esquadra.

La droga que han robat de la comissaria dels Mossos estava en una caixa forta

Concretament, el quilo de cocaïna ha estat robat de la comissaria del Baix Empordà, a Sant Feliu de Guíxols, segons ha avançat Ràdio Girona.

El cap de la Unitat d'Investigació de la comissaria va detectar a final de mes d'octubre que havia desaparegut un paquet de gairebé un quilo d'aquest droga del búnquer de la comissaria, una zona de seguretat on es guarden els indicis, les proves i els diners en efectiu a l'espera de ser entregats a l'autoritat judicial.

La droga estava guardada en una caixa forta a l'interior d'aquesta zona de seguretat, fet que fa pensar als investigadors que només un agent dels Mossos d'Esquadra amb capacitat per entrar-hi s'ha pogut emportar la cocaïna.

cocaina sansebastian

Imatge d'arxiu un petit paquet amb cocaïna / Cedida

Quan el cap dels investigadors va trobar a faltar la cocaïna va avisar als seus comandaments i es va activar una investigació interna, que a hores d'ara, segons fonts policials, encara no s'ha pogut aclarir. El preu de la droga robada, al mercat negre pot tenir un valor d'uns 45.000 euros.

Unitat Canina dels Mossos no troba rastre de la droga

Segons la mateixa emissora, com part de la investigació, els Mossos d'Esquadra van desplegar a final de la setmana passada components de la Unitat Canina del cos a la zona de vestidors de la comissaria per si hi havia rastre de la droga, però el resultat va ser negatiu.

De moment, la Divisió d'Afers Interns (DAI) segueix amb la investigació, que tot fa pensar que és un nou cas de corrupció policial, a l'espera que es resolgui el cas.