Aquesta nit uns desconeguts han assaltat la casa del jugador del FC Barcelona Samuel Umtiti mentre ell estava seguint el partit entre el Barça i el València al Camp Nou. El jugador blau-grana, que està lesionat, seguia el partit des de la graderia quan uns desconeguts van entrar a casa seva forçant la porta i es van endur tot el que hi havia a la caixa forta, tal com ha avançat La Vanguardia.

Un grup de persones encaputxades

Va ser un dels veïns de la urbanització d'Esplugues de Llobregat on viu el francès que va veure la porta d'entrada de la casa oberta i es va posar en contacte amb la policia local. Quan la policia d'Esplugues va confirmar que es tractava d'un robatori ho va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació.

A més de buidar-li la caixa forta -encara no ha transcendit quants diners o quins objectes li van robar al futbolista- la policia també ha trobat la casa d'Umtiti regirada. Segons les versions dels testimonis recollides per la policia i avançades per La Vanguardia, el grup que va assaltar la casa d'Umtiti estava format per com a mínim quatre persones que anaven amb les cares tapades amb passamuntanyes

Sense detinguts

Ara per ara els Mossos d'Esquadra encara no han practicat detencions relacionades amb aquest robatori. No és el primer cop que lladres aprofiten partits del Barça per buidar les cases -la majoria, de luxe- dels seus jugadors.