Nit moguda a casa de la catalana més universal: Rosalía. Uns desconeguts han assaltat la tarda-nit d'aquest dimecres la casa dels pares de la de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), a Barcelona, tal com ha avançat La Vanguardia. És la casa on viu ella, amb la seva mare.

La mare ha descobert els fets

Segons s’ha pogut saber, els lladres sabien perfectament on anaven. Van anar directe a una habitació on els pares de la cantant hi tenien una caixa forta. L’han obert amb una radial i s’han emportat els diners i altres objectes de valor, segons també detalla el mitjà citat i han confirmat fonts dels Mossos a ElCaso.cat.

Ella i la seva mare no hi eren, estaven fora. La cantant es trobava al sud d'Espanya recollint un premi i la seva mare, aquest matí, quan ha anat a la casa se l'ha trobat oberta i regirada i ha confirmat que hi havien entrat uns lladres.

Investigació oberta

Agents de la Unitat d’Investigació dels Mossos d’Esquadra de Martorell han obert una investigació per aclarir els fets. En un primer moment ha estat la policia local d'aquest municipi del Baix Llobregat que ha rebut l'avís i ha traslladat a la policia catalana els fets.

La catalana més universal

Rosalía Vila Tobella, coneguda a tot el món com Rosalía, és la cantant catalana més universal de tots els temps. Va néixer el 25 de setembre de 1993, ara fa 26 anys, i ja acumula centenars de premis i reconeixements per la seva feina.

És una de les estrelles mundials per la seva fusió del flamenc amb ritmes més actuals com el hip hop o el trap. Ha guanyat Grammys llatins amb 'Malamente'. La cantant fa poques hores que ha piulat a Twitter un missatge que res fa pensar que l'assalt a casa dels seus pares li hagi pogut esborrar el somriure.