Assalt de pel·lícula en una casa d'Olot. Tres persones amb la cara tapada i armats amb una pistola i ganivets van assaltar una casa de la zona de les Tries, a Olot, i van colpejar l'amo i el van lligar amb el cable d'un ordinador que hi havia al domicili el passat 18 de juliol.

Robatori de gran quantitats de diners

Els lladres, abans d'escapar, es van poder emportar un mòbil i una gran quantitat de diners. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per enxampar els autors. És el segon assalt violent que es viu a la ciutat en un mes i mig.

Els tres homes que van assaltar la casa van lligar el propietari i el van colpejar i amenaçar amb l'arma de foc per aconseguir saber on hi havia els diners, tal com detalla el Diari de Girona, que ha avançat la informació. Els lladres també van lligar l'home amb el cable d'un ordinador portàtil abans d'escapar.

Quan la víctima va poder deslligar-se va trucar al 112 i, posteriorment, va relatar els fets als Mossos d'Esquadra i va presentar denúncia. Va ser atès pel SEM per les ferides però no va haver de ser hospitalitzat.

Investigació oberta

La Unitat Territorial d'Investigació (UTI) dels Mossos d'Esquadra té obertes dues investigacions per detenir els autors d'aquest assalt i d'un de semblant que es va registrar dies abans al mateix municipi.