Els Mossos d'Esquadra investiguen el robatori d'una caixa forta del Monument Hotel, del passeig de Gràcia de Barcelona, de l'habitació on estaven instal·lats membres de la família reial de Qatar que estaven a Catalunya de vacances.

A l'interior de la caixa forta que es van emportar el lladres d'aquest hotel de luxe del centre de Barcelona, i segons han confirmat fonts policials, la família assegura que hi havia joies i diners per valor de més de 30.000 euros.

Els Mossos investiguen el robatori

L'incident es va produir el passat dissabte, encara en una hora per concretar. Els Mossos van rebre l’avís diumenge al matí. ElCaso.cat ha confirmat el cas i la investigació dels Mossos d'Esquadra. De totes maneres, des de l'hotel han declinat donar la seva versió dels fets.

L'objectiu era la família reial de Qatar i els seus objectes de valor. Els lladres, encara sense identificar i encara no detinguts, van anar directe a l'habitació que sabien que ocupaven els membres d'aquesta adinerada família estrangera. Va ser l'única habitació assaltada a l'hotel i es van emportar la caixa forta sencera.

Els membres de la família reial, traslladats a un altre hotel

Els Mossos d'Esquadra, amb agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC), mantenen oberta una investigació en plena col·laboració amb les autoritats de Qatar. La diplomàcia d'aquest país de l'orient mitjà va traslladar els seus compatriotes a un altre hotel de luxe, també al centre de Barcelona.