Angela Dobrowolski ha perdut el nord. Presumptament. Més. També presumptament. Aquest matí ha estat enxampada per les càmeres de seguretat de casa de Josep Maria Mainat a Canet de Mar, al Maresme, entrant pel terrat, encaputxada i amb una escala. Ha quedat detinguda pels Mossos d'Esquadra.

Les intencions que tenia la dona de l'excantant de La Trinca i famós productor televisiu encara no s'han pogut aclarir, però no és el primer cop que vol entrar a casa del seu marit sense permís.

Acompanyada del conegut Gabriel

No estava sola. L'assalt a casa de Josep Maria Mainat l'ha fet acompanyada de Gabriel, la seva actual parella i un conegut gigoló, que va ser detingut per agredir una de les altres protagonistes del xou Mainat. L'intent d'entrar a casa del seu marit no ha tingut èxit. Les càmeres de seguretat l'han enxampat i s'han activat les alarmes. Diverses patrulles dels Mossos i de la Policia Local de Canet de Mar s'han presentat a la casa i han detingut als dos.

Dobrowolski anava amb la cara tapada amb una caputxa i portava una escala per poder entrar a la casa. Han saltat a l'interior de la finca des de casa d'uns veïns i quan han sigut dintre han trencat el vidre d'un dels lavabos per poder accedir a l'interior de la casa. La jugada no els hi ha sortit bé.

Angela Mainat

Angela Dobrowolski, durant una entrevista a televisió / Cedida

Un cop detinguts, els han traslladat a la comissaria dels Mossos d'Esquadra d'Arenys de Mar, on han estat interrogats. Els dos estan separats en cel·les diferents, a la zona de custòdia de la comissaria, a l'espera que l'instructor decideixi si els manté detinguts fins a ser entregats al jutge o els deixa en llibertat a l'espera de ser citats. Els dos estan acusats d'un delicte de robatori en força a l'interior de domicili.

Repeteix l'assalt a la casa

Més enllà de quedar-se a la mansió d'Horta de Josep Maria Mainat fins que un jutge en va ordenar el seu desallotjament, ara fa poques setmanes, la dona de Mainat aquest estiu també va voler entrar a la casa de Canet de Mar.

Fins i tot, i segons va denunciar la defensa de Mainat, Angela Dobrowolski també va intentar atropellar un treballador del productor televisiu. Els capítols d'aquest cas segueixen i no sembla que aquesta detenció d'avui sigui l'últim. La dona té una ordre d'allunyament de Mainat i dels seus fills de 1.000 metres.

Mainat: "Fart d'aquest conte de mai acabar"

En declaracions a Antena 3, Josep Maria Mainat ha afirmat que no li consta que els detinguts hagin robat res del seu habitatge perquè des que se'ls ha detectat a l'interior fins que la policia ha acudit a la casa "tot ha estat molt ràpid".

Segons ha explicat, els detinguts han entrat a l'habitatge forçant la finestra d'un bany, després de saltar per les teulades de la casa: "S'han jugat el tipus", ha afegit Mainat.

Josep Maria Mainat Comunicat

Josep Maria Mainat, en una imatge d'arxiu / EFE

El productor, que ha confessat sentir-se "fart d'aquest conte de mai acabar", desconeix els motius pels quals els detinguts han entrat a casa, tot i que apunta que probablement no pretenien robar-li, sinó "apalancar-se" dintre, com ja van fer al seu habitatge de Barcelona.

Segons l'opinió de Mainat, la conducta de la seva esposa "és molt insensata", tenint en compte que es troba en llibertat provisional i que això la pot perjudicar en el procés judicial en què està immersa per intentar assassinar-lo.