Un home va intentar estalviar-se canviar els neumàtics del cotxe i, com a solució, se li va acudir que podria robar la roda a un altre vehicle i canviar-la per la seva. Mala idea: la policia el va enxampar i l'ha denunciat.

La Guardia Urbana de Tarragona ha denunciat un home de 37 anys per haver robat una roda d'un cotxe que estava aparcat al carrer i intentar-la canviar per una que hi havia al seu cotxe.

Els fets van passar la matinada d'aquest mateix dijous, quan una patrulla que circulava pel barri de la Part Baixa de Tarragona va veure un home que canviava la roda d'un turisme al mig del carrer i que, en veure els agents, va marxar dissimulant.

Delatat per un veí

Poc després, la mateixa Guàrdia Urbana va rebre, a la centraleta, una trucada d'un ciutadà que alertava que un home havia robat una roda d'un vehicle al carrer Smith i que l'estava col·locant en un altre cotxe.

La patrulla va lligar caps i va tornar al lloc dels fets, i va tornar a trobar l'home, que va tornar a fugir. Tot i això, el van trobar amagat darrere d'un cotxe.

L'home va reconèixer els fets i la policia, a més de denunciar-lo, li van requisar un gat hidràulic i una clau per canviar rodes. La roda, per la seva banda, va ser tornada al seu amo legítim.