Un home ha estat detingut aquest dimecres en una parròquia del carrer Consell de Cent de Barcelona acusat d'un intent de robatori amb violència.

Crits i enfrontaments

Es tracta d'una parròquia que cada tarda reparteix menjar. Durant el repartiment d'ahir, una dona de més de vuitanta anys ha entrat a la parròquia per parlar amb el mossèn, amb qui tenia una cita prèvia concertada.

En aquest moment, un home se li ha apropat pel darrere i li ha estibat un penjoll que duia al coll. Hi ha hagut un enfrontament entre ambdós i crits que han fet sortir el mossèn, que s'ha enfrontat a l'agressor.

Un vell conegut de la policia

El detingut, segons la policia, ha atacat el capellà amb un vidre i li ha fet un tall al coll que no presenta gravetat. Després ha intentat fugir.

Quan fugia, però, la persona que estava repartint el menjar ha aconseguit retenir-lo. Després s'ha avisat els Mossos d'Esquadra, que han enviat una patrulla a l'indret. Els agents han detingut l'individu. Segons el cos policial es tracta d'un home amb diversos antecedents per robatori amb violència