Un lladre ha estat el protagonista d'una insòlita història. Ha robat un cotxe de la marca Lada Granta, però quan ha vist per televisió que era propietat d'un orfenat per a nens amb discapacitat, l'ha retornat.

Els fets van passar l'1 de novembre al poble de Troitk (Rússia). El cotxe és un regal d'un diputat rus per a l'orfenat, i era l'únic vehicle que tenia la institució.

Una nota amb la direcció

Els mitjans de comunicació russos es van fer ressò de la notícia, ja que el director de l'orfenat, Jamzat Malságov, va acudir a la premsa per denunciar el robatori. "L'automòbil és necessari perquè és l'únic que tenim per portar els nens a les instal·lacions mèdiques", va explicar.

Sembla que la història va arribar a l'autor del crim, ja que gairebé una setmana després va deixar una nota amb la direcció del cotxe al germà del director, informa RT Actualidad.

Ara tenen dos cotxes

El lladre va deixar el cotxe aparcat a prop d'una estació de tren a la ciutat de Nazran. Quan el director i el seu germà el van anar a recollir, s'hi van trobar dins tant les claus com tota la documentació. A més, va reparar el pany de la porta, que havia forçat per entrar-hi.

Després del rebombori que va generar la història, el mateix diputat que va regalar el cotxe robat va donar a la institució un altre vehicle.

Tot i que el lladre ha tornat el cotxe, la policia el segueix buscant i continua amb la seva investigació.