Aquest dissabte al migdia un home de 41 anys ha mort després de ser tirotejat al cap al mig del carrer al Campello, a Alacant.

L'home estava passejant el gos per la platja de la zona de la Muchavista i uns desconeguts se li han acostat i l'han executat. La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de les investigacions.

Un conegut de la policia

Segons les primeres informacions, dos desconeguts, dos joves magrebins, l'han atacat per l'esquena i tot apunta a una revenja relacionada amb el tràfic de drogues.

La víctima, segons avança Información, era una persona investigada per la mateixa Guàrdia Civil per haver participat en robatoris de droga a grups de narcos. Una activitat il·lícita molt lucrativa que roba farcells de droga, sobre haixix, a narcotraficants quan la transporten o la tenen emmagatzemada.

Dos trets al cap

L'home va ser executat per l'esquena, segons les investigacions de la policia. Un dels dos homes que busca la Guàrdia Civil va baixar del cotxe i va seguir per l'esquena a la víctima. Li va disparar un tret al cap i quan ja era a terra el va rematar amb un altre tret al front. Després va tornar a pujar al cotxe i van escapar. Encara no han pogut ser detinguts.