Una dona, el marit de la qual la va enganyar amb la seva amiga, es va horroritzar quan es va assabentar que hauria de pagar-li $7.500, per la qual cosa va decidir venjar-se d'ell donant-li monedes de 10 centaus.

Brandi Lee, productora de làctics amb seu a Pennsilvània, va publicar a Facebook la trista història de la qual havia estat víctima: el seu exespòs s'havia casat amb la dona del seu amic, informa Daily Mail.

monedas de 10

La dona va acudir al banc local i va informar sobre el seu pla a dues treballadores

Quan Brandi va rebre l'ordre del tribunal que els duia el divorci dient que havia de pagar $7.500 al seu exmarit, que la va abandonar amb els seus dos fills i dues granges que atendre, es va voler venjar. La dona va acudir al banc local i va informar sobre el seu pla a dues treballadores, que li van facilitar les monedes de deu centaus.

Brandi es va casar amb el seu espòs el 2015 i es va sentir devastada quan es va assabentar que el seu marit l'enganyava. "Mentre estàs assegut a casa rodant les teves monedes de deu centaus, potser pots prendre't un temps i pensar en com de difícil ha estat la meva vida des que em vas abandonar amb dos nadons petits i dues granges per cuidar", escriu a la seva publicació a Facebook.