Després de gairebé una setmana, dues embarcacions de l'Armada de l'Exèrcit espanyol han localitzat a més de 110 metres de profunditat, davant de la costa de l'Ebre, l'avioneta Piper Seneca que va caure al mar amb dos tarragonins a bord. 

Ara per ara, només s'ha confirmat el lloc exacte on hi ha l'avió, tot i que encara no s'hi ha pogut accedir.

Avion Reus

Imatge radar del vol de l'avió entre Eivissa i Reus, on va deixar d'emetre senyal de radar / Cedida

Serà durant els dies vinents que l'exèrcit prepararà una operació per poder-hi accedir i poder recuperar els cadàvers dels dos pilots, el David i el Marc, dos joves de Tarragona de 42 i 35 anys.

Va caure al mar tornant d’Eivissa

L'avió, amb matrícula EC-HCA i de color groc, de l'Aeroclub de Reus, va fer un viatge de Reus a Eivissa dilluns passat al matí. A la tarda, en ple temporal, l'avió va fer el viatge de tornada, però ja no va arribar a Reus. A unes 40 milles al sud de l'Aeroport de Reus l'avió va deixar d'emetre rastre al radar.

L'operatiu de recerca va desplegar a la zona efectius de Salvament Marítim i també de l'exèrcit, però de res va servir. A final de setmana passada es van retirar alguns efectius i ja es va donar els dos homes per morts. Aquest dilluns s'han pogut trobar les restes de l'avioneta.