Han enxampat un restaurant de Girona obert amb 24 persones al seu interior, tot saltant-se les mesures de prevenció de la Covid-19.

Més de 24 persones en un restaurant de Girona

La nova normativa per prevenir els contagis de coronavirus prohibeix l'obertura de bars i restaurants de tot Catalunya, de tal manera que aquests negocis només poden servir menjar per emportar. No obstant això, no tots els locals fan cas a les normes, com és el cas d'aquesta braseria.

Restaurante Girona / Google Maps

Han enxampat un bar de la plaça de Salt de Girona obert amb 24 persones al seu interior / Google Maps

Rostisseria de la plaça de Salt

Els fets han passat aquest divendres a primera hora de la tarda en un restaurant de la plaça de Salt de Girona, segons informa el Diari de Girona. Els Mossos han rebut la trucada d'un veí que els alertava que una rostisseria de la plaça estava plena de gent.

Immediatament, els agents s'han dirigit fins al lloc dels fets i quan han arribat han vist 24 persones a l'interior del local menjant i consumint com si res, tot incomplint les mesures de seguretat del coronavirus.

Quan els clients han vist els policies, els han començat a empènyer per fugir i, per això mateix, han obert una investigació per atemptar contra l'autoritat.

Mesures de seguretat per prevenir el coronavirus

Tot i que els Mossos hi ha comptabilitat 24 persones a l'interior del restaurant, però nou d'elles han aconseguit fugir, de tal manera que no han pogut multar a tothom. Així i tot, les persones les quals han pogut identificar, s'enfronten a una multa d'entre 300 i 6.000 euros per atemptar contra la salut pública.