Una de les coses que fa tan entretingudes les xarxes socials és l'aparició constant de reptes: alguns requereixen l'ús de la intel·ligència, altres són tremendament absurds, n'hi ha uns quants que són perillosos...

La màgia de les xarxes és que fan viral qualsevol cosa. I els reptes són uns dels preferits dels usuaris: els comparteixen, comenten, debaten i pengen als seus perfils. Aquesta setmana, la imatge d'un gat entre coloms és el trencaclosques que ha portat de cap tothom.

Menys de 18 segons per trobar el gat

La imatge posa a prova l'agudesa visual de qualsevol persona: un gat amagat entre desenes de coloms. El repte consisteix a trobar el felí, que està ben amagat, en menys de 18 segons.

Aquest desafiament, que sembla fàcil, ha tornat bojos molts usuaris, ja que pocs són capaços de trobar-lo en tan poc temps. Els colors, la mida dels dibuixos i la pressió del contrarellotge fan la tasca complicada.

Un tribut als gats

Els felins deuen ser, probablement, l'únic animal que té 3 dies a l'any en el seu honor: el 20 de febrer, el 8 d'agost i el 29 d'octubre. Per aquest motiu, molts usuaris han homenatjat els seus gats amb fotos, vídeos, "memes" i imatges virals com aquesta.

Si us voleu apuntar al repte, us deixem la imatge aquí:

Repte viral, troba el gat entre les palomes

La imatge del repte