Un nou repte viral circula per les xarxes i fa venir mal de caps als usuaris. Un nou exemplar per a posar a prova les vostres ments: es tracta de situar el gos amagat a la fotografia, però t’advertim que no és gens senzill. En tot cas, participa i demostra que ets el millor!

Motiva’t, focalitza’t, para atenció, que ve l’enigma (com més ràpid el facis, millor!). 

Encuentra al perro escondido / Milenio

Troba el gos amagat entre les estanteries / Milenio

Si ho has resolt, pots estar orgullosa i orgullós. Ets una bèstia i ningú pot amb tu. Surt a la terrassa i crida ben fort. També pots acreditar-ho i apuntar-te a l’acadèmia de franctiradors del teu poble. Quina precisió! 

Si després d’una estona encara no has resolt el repte, no pateixis, et donarem la solució. Pots tornar-ho a provar, això sí. No t’amoïnis, no estàs sol. L’aprenentatge s’assoleix després d'haver caigut, però de totes maneres, intenta aixecar-te tu sol i afina la vista

Si baixes una mica més, serà la teva rendició. Podràs veure la mateixa imatge amb una de les seves parts destacada. Allà és on hi ha el gos.

La solució del repte visual

El temps s’ha acabat. Aquest cop has caigut al camp de batalla, però en aquest espai som immortals i hi haurà noves entregues. I sobretot, recorda que una retirada a temps és una victòria.

Solución del reto viral del perro escondido / Milenio

Solució del repte viral del gos amagat / Milenio