Benvolguts camarades, un nou repte visual circula per les xarxes. Un nou exemplar per a posar a prova les vostres ments. Però sou freds i no us deixareu seduir. Aquest cop es tracta de trobar l'ovella amagada entre els núvols. Ets capaç de fer-ho? Nosaltres hi confiem. Ets un/a membre més del santuari de l'enigma... demostra-ho!

El dia d'avui no serà recordat com el dia en què una ovella et va vèncer, i ara! Motiva't, focalitza't i para atenció, que ve l'enigma (com més ràpid el facis, millor).

Reto viral: Encuentra la oveja escondida / RRSS Facebook

Repte viral: Troba l'ovella amagada / RRSS 

Fi del primer round.

Si ho has resolt a la primera, pots estar orgullosa o orgullós... has triomfat! Ets una bèstia i ningú pot amb tu. Què són uns núvols i una ovella per tu? Res de res. Els has tumbat al primer asalt. Pots acreditar-ho i apuntar-te a l'acadèmia de franctiradors del teu poble... quina precisió!

Si després d'una estona encara no has resolt el repte, no pateixis, et donarem la solució. Com a portaveu del santuari de l'enigma, t'he de demanar que ho tornis a intentar, ho diuen les sagrades escriptures. No t'amoïnis, no estàs sol... 

Si baixes una mica més, serà la teva rendició. Podràs veure la mateixa imatge amb una de les seves parts destacada. Allà és on hi ha la maleïda ovella.

Solució del repte viral de l'ovella

El temps s'ha acabat. Aquest cop has caigut al camp de batalla, però en aquest espai som immortals i hi haurà noves entregues. I sobretot, recorda que una retirada a temps és una victòria... Bèèèè!

Solución al reto viral / RRSS

Solució al repte viral / RRSS