Un nou repte viral està inundant les xarxes socials. Milers d'usuaris han caigut ja en el passatemps de moda, que s'assembla una mica als addictius llibres de la col·lecció On és Wally?, però en versió animal. Una fotografia publicada per Bella Lack en el seu perfil de Twitter desafiant als seus seguidors ha estat prou reclam perquè internautes d'arreu del món s'hagin espremut el cervell fins a aconseguir passar la prova. El joc és senzill: trobar el lleopard.

Alguns animals com els camaleons o els pops són capaços de mimetitzar-se amb el seu entorn de tal manera que passen desapercebuts per als seus depredadors. En el cas del lleopard, es tracta d'un mamífer conegut per la seva velocitat i la seva capacitat de camuflar-se. El repte On és el lleopard? posa a prova aquesta capacitat de passar inadvertit amb una imatge en què la figura del depredador es fon amb el terreny sorrenc convertint-lo en pràcticament invisible.

"Algú em va enviar això i em va demanar que trobés el lleopard. Estava convençut que era una broma ... fins que vaig trobar el lleopard. Pots distingir-lo?", convida Bella Lack als seus seguidors, demanant-los a més que no comparteixin la resposta si aconsegueixen localitzar el lleopard per a així no donar pistes a la resta d'usuaris.

ALERTA SPOILER