Un nou repte viral circula per les xarxes, aquest cop d’anàlisi sociològic. Només cal que observis ràpidament la fotografia i identifiquis quin és el primer animal que veus. El primer de tots, sobretot. La teva primera impressió determina com és la teva personalitat i et mostrarà detalls ocults d’ella. Quan tinguis la teva resposta, llegeix el seu significat a les línies explicatives de sota. 

Motiva’t, focalitza’t, para atenció, que ve l’enigma. 

Reto viral: el primer animal que veas define tu personalidad / iProfesional

Repte viral: el primer animal que vegis defineix la teva personalitat / iProfesional

Significats dels animals del repte visual

L’àliga: Ets una persona que busca la llibertat. Ets valent, t’agraden els reptes i mai deixes de lluitar per aconseguir el que desitges. Tens molt clar quin és el teu horitzó. 

Tigre: Tens un caràcter fort i desafiant. Tot i que saps escoltar els comentaris dels altres, ets fort i saps com avançar tu sol.  

Gripau: Ets una persona tranquil·la, et prens el teu temps per accionar. Analitzes l’entorn i no et guies pels impulsos. Saps que tens molt a perdre si fas un mal pas, per això vols avançar sobre segur. 

Esquirol: Tens una personalitat intel·ligent, energètica i mobilitzada per una força positiva. No vols estar sense fer res i no vols perdre temps. Acostumes a ser addicte a la feina.  

Peix: Vius pendent de tot el que t’envolta. Et guies amb la mirada posada en el que passa al teu voltant i a partir d'això tries el teu camí. El cor és important a l'hora de decidir, acció que sol resultar desconcertant per als altres, que et veuen com reservat i misteriós. 

Gos: Lleial i compromès, mai deixes de banda els amics i familiars. Prefereixes moure’t en manada, protegir els que tens a prop i donar-ho tot pels altres. No hi ha res més important que l'altre.

Elefant: Ets pensant, amable i càlid. Et caracteritzes per ser fort i saber molt bé què és el que desitges. Ets una persona sàvia que pots esperar sense por que les oportunitats et passin de llarg.

Si per una casualitat has vist un altre animal, enhorabona, t’has passat el joc. Aquest repte visual no és digne per tu. I segur que la teva personalitat està molt lluny de ser desxifrada.